Adium

Adium voor Mac

Geavanceerde onmisbare multimessenger

Aidum is een zeer uitgebreide multimessenger voor Mac-gebruikers. Met het chatprogramma digi-klets je met al je contacten, ongeachte het type messenger die zij gebruiken. Adium's grootste wapenfeit is namelijk compatibiliteit met een... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Compatibel met belangrijkste IM-netwerken
  • Geheel naar smaak aanpasbaar

TEGEN

  • Biedt geen audio- of video-ondersteuning

Excellent
9
Aidum is een zeer uitgebreide multimessenger voor Mac-gebruikers. Met het chatprogramma digi-klets je met al je contacten, ongeachte het type messenger die zij gebruiken. Adium's grootste wapenfeit is namelijk compatibiliteit met een indrukwekkende lijst chat-netwerken.

Adium bundelt jouw accounts van verschillende messengernetwerken in één applicatie, zodat je maar op één plek inlogt om te communiceren met de buitenwereld. MSN, Google Talk, Jabber en Facebook zijn slechts een greep uit Adium's repertoire.

Het multimessengerprogramma heeft bovendien een onwaarschijnlijk uitgebreid voorkeuren-menu. Hiermee stel je het programma in en pimp je het naar eigen smaak. Zo geeft Adium desgewenst je actuele iTunes-nummer weer en ondersteunt het tekstinvoer van rechts naar links. Om discretie van je chats hoef je je ook niet druk te maken, want Adium versleutelt je gesprekken.

Communiceren via Adium doe je enkel en alleen met het geschreven woord. Dit bekent dat Adium vooralsnog geen audio- of video-ondersteuning biedt. Echter, volgens de makers zijn deze graag geziene functies werk in uitvoering.

Waarschijnlijk was het je al opevallen; wij zijn lovend over Adium. Het programma is simpelweg chat-tastic en absoluut onmisbaar voor de zichzelf respecterende Mac-gebruiker!

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Adium

Download

Adium 1.5.9

Beoordelingen about Adium

Promotie×